Här hos oss på Black Diamond handlar allt om att klättra och åka skidor. Vi delar samma erfarenheter som du när det gäller berg, is och snö, och dessa erfarenheter driver oss att göra maximalt för vår världsvida familj av klättrare och skidåkare.

 
Det som började med hammare och städ på en bakgård, har nu vuxit till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är ett företag som inte bara är till för bergsklättrare och skidåkare, men som också står för sportandan vi lever med, dess värderingar och mål; historiskt, i samtiden och för framtiden. Sedan 1957 har vår innovativa sportutrustningsdesign satt standarden på en rad områden. Detta är delvis ett resultat av hängivenhet, lust och flit hos ett fantastiskt team av människor. Det är också en produkt av det faktum att var och en av oss själva är klättrare och skidåkare.

Vi är ett företag av användare. Företaget är de vi är. Vi är de största drömmarna om vad som kan uppnås, och de hårdaste kritikerna av det som existerar. Därför är skapandet av Black Diamond en pågående process utan slut. Idag är företaget mer engagerat än någonsin, tack vare alla människor här i USA, i Black Diamond Europe och i Black Diamond Asia, vars gränslösa energi och hands-on engagemang har skapat en lovande framtid för alla klättrare och skidåkare över hela världen..

www.blackdiamondequipment.com
 
 

Allt handlar om nöjda kunder

Inga kunder – inga affärer
Tyskt företag med produktion till läkemedelsindustrin
Italiensk stålvajerproducent
Österrikiskt bolag med försäljning av sportartiklar

Människorna utgör den viktiga skillnaden

Möt människorna som jobbar hos oss – din nästa rådgivare?
Anne-Gro Bekkevold
Senior Advisor
Malin Olstad
CEO
Terje P. Bratlie
Partner

Våra viktigaste samarbetspartner

Xledger är det mest omfattande affärssystemet i molnet
I Steenstrup Stordrange kan vi juridiken ut i fingerspetsarna, men vår styrka ligger i att vi också bistår med kommersiell kompetens.
WTS Global är ett globalt nätverk av utvalda konsultfirmor representerade i mer än 100 länder över hela världen

Arbeta hos oss

Öppen ansökan - Rådgivare

Oslo

Sök
Öppen ansökan - Rådgivare

Bergen

Sök
Anne-Gro Bekkevold
Senior Advisor

Kontakta oss

Huvudkontor

T:
+47 22 72 92 92

E:
info@viewtax.com

Adress:
Dronning Eufemias gate 16,  
0191 Oslo​

Postadress:
Postboks 6731 
0609 Oslo

Org.nr: 997 979 362
14 Avdelningar
Oslo
Bergen

 

VIEW Tax är en del av

Copyright © 2017 VIEW  Personvernerklæring
This page uses cookies for page functionality and anonymous statistics. Read more about cookies and privacy policy here vår personvernernærklæring.