Det kompletta
tjänsteutbudet

Arbeta hos oss

Vi är rådgivare

Vårt viktigaste bidrag är att bistå våra kunder med deras administrativa utmaningar. Vi vill vara en partner, inte en leverantör. När kunden ser på oss närmast som en kollega, har vi kommit i mål. Du måste tycka om människor, och du måste tycka om att arbeta i grupp. Samtidigt måste du vara strukturerad och kunna jobba självständigt.

Vi söker i första hand dig som har en Bachelor- eller Mastergrad. Vi har ett eget utbildningsprogram för nyanställda. Kompetensutveckling är viktigt, och vi både förväntar och tillrättalägger för att våra anställda använder delar av sin tid på yrkesrelaterad fortbildning, genom kurser, seminarier och studier.

Din karriärutveckling planerar vi tillsammans. Hos VIEW kan du välja riktning - oavsett om du önskar en yrkesmässig karriär eller en karriär som ledare. Vi tillrättalägger för arbetsrotation för de redovisningskonsulter som önskar det. Vi fokuserar på att utveckla ledare från våra egna led. Vårt ledarutvecklingsprogram ska bidra till att skapa ett starkt och kompetent ledarskikt på alla nivåer i bolaget.

Här är det högt i tak, och en relativt platt struktur. Vi uppskattar engagerade människor som har åsikter och som tar initiativ.
Jobb%20hos%20oss%20bilde

Lediga tjänster

Öppen ansökan - Rådgivare

Oslo

Sök
Öppen ansökan - Rådgivare

Bergen

Sök
Öppen ansökan - Rådgivare

Stavanger

Sök

Öppen ansökan - eller ge en vink :)

Du är hjärtligt välkommen att skicka in en öppen ansökan, eller bara tipsa om att du kan vara intresserad av ett samtal.
Your personal data will be safely stored in our internal systems and used to contact you about possible current and future job applications. For more information see our privacy policy.