Det kompletta
tjänsteutbudet
black%20diamond
Här hos oss på Black Diamond handlar allt om att klättra och åka skidor. Vi delar samma erfarenheter som du när det gäller berg, is och snö, och dessa erfarenheter driver oss att göra maximalt för vår världsvida familj av klättrare och skidåkare.

 
Det som började med hammare och städ på en bakgård, har nu vuxit till ett globalt företag med kontor på tre kontinenter. Black Diamond är ett företag som inte bara är till för bergsklättrare och skidåkare, men som också står för sportandan vi lever med, dess värderingar och mål; historiskt, i samtiden och för framtiden. Sedan 1957 har vår innovativa sportutrustningsdesign satt standarden på en rad områden. Detta är delvis ett resultat av hängivenhet, lust och flit hos ett fantastiskt team av människor. Det är också en produkt av det faktum att var och en av oss själva är klättrare och skidåkare.

Vi är ett företag av användare. Företaget är de vi är. Vi är de största drömmarna om vad som kan uppnås, och de hårdaste kritikerna av det som existerar. Därför är skapandet av Black Diamond en pågående process utan slut. Idag är företaget mer engagerat än någonsin, tack vare alla människor här i USA, i Black Diamond Europe och i Black Diamond Asia, vars gränslösa energi och hands-on engagemang har skapat en lovande framtid för alla klättrare och skidåkare över hela världen..

www.blackdiamondequipment.com
 
 
Climbin%20black%20diamond